0,00 

Listi za šolarje 1. razred

Kategorija:

Opis

Listi za šolarje 1. razred

0,00 

LISTI ZA ŠOLARJE so namenjeni pravočasnem odkrivanju neutrjene temeljne snovi. Za čisto vsak sklop oziroma list spodaj lahko najdete nasvete, računske postopke in več na Straneh za starše 1.R. Strani še posebej priporočamo, če s povratnimi informacijami ugotovite, da je šolar reševal liste srednje ali slabše.

Kategorija:

Naloge na delovnih listih za šolarje so namreč razporejene po posameznih temah in sklopih ter usklajene z učnim načrtom. Ko boste končali z pregledovanjem navodil boste najprej izbrali temo. Te teme so:

  • ARITMETIKA IN ALGEBRA - ta tema se ukvarja z računstvom
  • GEOMETRIJA IN MERJENJE - ta tema se ukvarja z geometrijskimi liki, telesi in merjenjem
  • DRUGE VSEBINE - to vsebuje logiko in sklepanje

Nato znotraj posamezne teme poiščite naslov snovi, ki se jo vaši otroci trenutno učijo.

To lahko najdete tako, da pogledate v zvezke in poiščete zadnji naslov, ki ga je otrok zapisal. To datoteko odprite in jo natisnite na navaden pisarniški papir (list A4) črno-belo ali barvno.

POMEMBNO!
List predstavite vašemu otroku, ki naj naloge rešuje stran od računalnika in od ostalih motečih dejavnikov. Otroka ob reševanju vseskozi spremljajte in bodite prisotni. V primeru težav mu pomagajte z branjem in razumevanjem navodil. Ko otrok list reši, naj si odpočije, vi pa se SAMI vrnite nazaj na portal.